Etter en slitsom uke

Etter en SYKT lang uke, har jeg endelig samvittighet til å slappe av. Det har vært en intens uke med mye som skulle gjøres på kort tid. Jeg begynte ikke på skolen før på tirsdagen så jeg har heldigvis fått en dag mindre på skolen denne uken.

Det var faktisk litt godt å kjenne at hverdagen kom tilbake selv om den kom overaskende fort. Selv om at det var en slitsom uke har jeg fått gjort unna mye. Det er alltid godt å vite at man ikke bare har sløst bort dagene hele tiden.

Jeg føler at jeg ikke har fått tid til å blogge i det siste. Det er så dumt at jeg ikke alltid klarer å få tid til å blogge. Siden blogging er noe jeg liker så godt, har jeg planlagt de neste ukene slik at jeg har tid til å gjøre det jeg liker å gjøre. Det vil da si å blogge.

Siden jeg har klart å komme meg gjennom en slitsom uke belønner jeg meg selv med noen episoder på netflix. Da skal det selvsagt også hives innpå med velfortjent sjokolade! Nå har jeg satt på noen fine lys rundt i rommet som alltid får meg til å slappe ekstra av. 

Da logger jeg av for i dag. Ha en trivelig kveld videre og nyt helgen. Det fortjener dere!

 

4 kommentarer

Sandra Marie

06.01.2017 kl.23:51

god helg!

victoriashjem

07.01.2017 kl.00:03

Sandra Marie: God helg

Oppvaskkluten

11.01.2017 kl.01:05

Flott blogg du har😃

victoriashjem

14.01.2017 kl.22:47

Oppvaskkluten: takk:)

Skriv en ny kommentar

victoriashjem

victoriashjem

14, Hadsel

Jeg er en jente som elsker å dele tips, triks og meninger med leserne mine! Følg meg på instagram: victoriashjem

Kategorier

Arkiv

hits