En rolig dag videre

Jeg ferdig med alt av stress for denne uken! I dag har jeg fått gjort unna mye arbeid. Nå er jeg snart ferdig med alle leksene for uka og er klar for å slappe av! Endelig hadde jeg tid og energi til å blogge i dag. Resten av dagen min kommer til å bestå av siste rest av leksene og MYE avslapping. Jeg er klar for helg...selv om det bare er torsdag.

Nå har jeg laget meg en kopp kakao og jeg er klar til å starte på siste rest av arbeidet for i dag. På slutten av innlegget finner du mitt beste kakaotriks for å få en kjempegod kakao. Jeg bare elsker å drikke en varm og god kopp kakao når jeg skal være effektiv. Da klarer man å slappe av mens man konsentrerer seg.

Som vanlig er jeg ganske sliten etter en dag på skolen, men jeg SKAL få gjort alt ferdig! Jeg skulle egentlig begynne å blogge forrige helg, men jeg tok meg heller en frihelg. Jeg fikk slappet ordentlig av og jeg fikk faktisk tid til å ta noen fine bilder av nordlyset på søndagen. Jeg bare elsker nordlyset man kan se på denne tiden av året. Det er ingenting som er finere enn det magiske lyset på den klare himmelen i mørket.  

Kakaotrikset mitt:

Mange vet sikkert om dette trikset, men det er sikkert også noen som ikke har hørt om det. For å få en ekstra god smak på kakaoen har man i kanel. Dette gjør at kakaoen smaker ti ganger bedre. Hvis du ikke har prøvd dette før burde du prøve det neste gang du drikker kakao. Bare pass på at du ikke har i for mye kanel!. Jeg bruker bare å drysse litt på toppen for å gi en bedre smak.

2 kommentarer

Iselin Renée

09.02.2017 kl.16:00

Det har jeg faktisk ikke prøvd, det skal prøves neste gang :)

victoriashjem

09.02.2017 kl.16:10

Iselin Renée: Jeg håper du kommer til å like det:)

Skriv en ny kommentar

victoriashjem

victoriashjem

14, Hadsel

Jeg er en jente som elsker å dele tips, triks og meninger med leserne mine! Følg meg på instagram: victoriashjem

Kategorier

Arkiv

hits