Min helg

I dag fikk jeg laget en plan på hva jeg skal gjøre i helgen. Det er ikke alltid jeg har tid til å planlegge hva jeg skal gjøre, men denne helgen er det viktig å ha en plan. Det blir en travel helg for meg, men siden jeg fikk slappe av så mye sist helg tror jeg at jeg klarer å ha en helg med litt mye å gjøre. I dag skal jeg bruke dagen på å rydde og fikse rundt på rommet mitt. Jeg har faktisk pusset opp rommet så nå må jeg bare få alle tingene mine på plass. Jeg malte rommet grått og nå er jeg sykt fornøyd med resultatet. Jeg kommer til å legge ut noen bilder av rommet mitt etter hvert når jeg har fått alt på plass.

Ellers skal jeg bare slappe av etter at jeg har ryddet. Jeg skal ha en liten spakveld for meg selv også. Det er veldig lenge siden jeg hadde en spakveld der jeg har slappet helt av. Jeg føler meg alltid så mye bedre etter en spakveld. Her er forresten et bilde av favorittmaskene mine. Den ene er en peel off maske(den sorte) og den andre er en skrubb(den hvite). Skrubben kan man også bruke som en maske. Disse maskene er de eneste jeg bruker akkurat nå for tiden. Jeg føler at de renser porene best.

                                           Produktene er fra JorgObé.

Så til alle leserne mine. I dag burde dere ta dere tid til å ha en spa kveld! Hvis dere absolutt ikke har tid til det kan dere heller bare bruke noen minutter på en ansiktsmaske mens dere gjør noe annet unna. Multitasking fungerer faktisk bra når man vil ta seg litt tid til en ansiktsmaske, men må gjøre noe annet unna på samme tid. Dere fortjener å kunne ta vare på huden deres og slappe av i ny og ne.

 

Ps. I morgen skal jeg bort på dagen og jeg kommer ikke tilbake før sent på natten så da rekker jeg dessverre ikke å blogge. Jeg skal selvfølgelig gjøre opp for meg og blogge på søndagen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

victoriashjem

victoriashjem

14, Hadsel

Jeg er en jente som elsker å dele tips, triks og meninger med leserne mine! Følg meg på instagram: victoriashjem

Kategorier

Arkiv

hits