kakao + boktips

Hei folkens. Jeg lovte at jeg skulle stikke innom bloggen i dag og det løfte skal jeg holde. Det er egentlig ikke så mye å si akkurat nå, men jeg kan vel fortelle litt om dagen min. Jeg har vært effektiv og fått gjort unna mye denne helga, så i dag hadde jeg litt tid til overs til å gjøre det jeg ville. Jeg fikk ryddet litt på rommet og jeg fikk også tid til å lese og drikke en kopp kakao. Jeg har egentlig mistet motivasjonen til å lese, men av og til er det deilig å bare slappe av og leve seg inn i en god bok. Når jeg først finner en bra bok klarer jeg nesten ikke å legge boka fra meg.

Jeg har begynt på en ny bok akkurat nå som jeg bare elsker. Boka er nummer to i serien som heter jordens barn og den er skrevet av Jean M. Auel. Boka handler om ei jente som lever i steinalderen. Det er et stort fokus i boka på å få fram hvordan man levde på den tiden. Jean M. Auel har brukt mye tid på å finne ut hvordan de faktisk levde på den tiden med å studere teorier av forskere og på å studere arkeologiske funn fra den tiden. 


 

Det er en serie på 6 bøker og jeg gleder meg til å lese alle. Den første boka var veldig bra og den andre var enda bedre. Jeg er ikke ferdig med bok nr.2, men jeg er hekta og sliter med å legge boka fra meg. Jeg er ikke så veldig god til å forklare ting så det er ikke så lett å formidle hva boken handler om uten at jeg får den til å høres veldig kjedelig ut, så bare søk på omtaler av boken hvis du vil vite mer om hva den handler om og hva andre synes om den.

Jeg føler at jeg har hatt en fin søndag med masse lesing og kakaodrikking. Resten av kvelden skal jeg bruke på å lese videre i boka. En god bok og en god kopp kakao passer perfekt på en søndag. 

Til slutt vil jeg bare gratulere alle mødre med morsdagen! I dag er det en dag der man skal takke aller mammaer for at de stiller opp for barna sine og at de gir en så stor kjærlighet til alle rundt seg. 

Én kommentar

Dazzy

12.02.2017 kl.23:26

Flott tips!

Skriv en ny kommentar

victoriashjem

victoriashjem

14, Hadsel

Jeg er en jente som elsker å dele tips, triks og meninger med leserne mine! Følg meg på instagram: victoriashjem

Kategorier

Arkiv

hits