Lei av alt

I dag har jeg hatt en ekstremt dårlig dag. Ingenting gikk som planlagt og jeg føler at jeg ikke har får gjort noe ferdig. Jeg skulle egentlig ha blogget for noen dager siden, men jeg ble syk og har vært dårlig ganske lenge nå. I går var jeg på skolen for første gang siden tirsdagen i forrige uke, men jeg rakk ikke å blogge i går siden det var mye skolearbeid jeg måtte ta igjen. Jeg må dessverre prioritere skolen før bloggen.

Siden jeg har en drittdag i dag, gidder jeg faktisk ikke å skrive et langt innlegg. Jeg er bare så lei av alt akkurat nå.Det er en ting jeg vil si før jeg avslutter: Hvis du har en dårlig dag i dag så får du lov til det. Alle har dårlige dager og ingen burde skamme seg over å ha en så dårlig dag at man ikke får noen ting gjort. Noen ganger får man slike dager og da er det lettere å akseptere det enn å sitte og ha dårlig samvittighet over det resten av dagen. 

Jeg vil bare nevne at fra imorgen av er jeg tilbake for fullt på bloggen. Jeg håper dere stikker innom bloggen i morgen da.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

victoriashjem

victoriashjem

15, Hadsel

Jeg er en jente som elsker å dele tips, triks og meninger med leserne mine! Følg meg på instagram: victoriashjem

Kategorier

Arkiv

hits