Energi av å ha fri

Hei folkens! Nå har jeg hatt vinterferie i noen dager og nå har jeg så sykt mye energi som jeg nesten aldri har hatt før. Jeg skulle egentlig bruke litt av ferie-energien min på å blogge, men jeg har faktisk prioritert å gjøre andre ting. Jeg tenker at det er bedre at jeg blogger når jeg faktisk har noe å si til dere i stede for å blogge hele tiden uten noe spesielt å fortelle om. Det blir ikke bare kjedelig for dere å lese, men også kjedelig for meg å skrive. Jeg blogger jo fordi jeg liker å ha en plass der jeg kan lage min egen verden av tanker og meninger. Jeg blogger ikke fordi jeg vil ha massevis av lesere hver dag. Selv om det er selvfølgelig er gøy når folk vil lese det du skriver, tror jeg det viktigste med å blogge er å gjøre det fordi man synes det er gøy. 

Men nok om det. Nå skal jeg snakke om noe helt annet og det er at jeg har nemlig fått tak i en skredderbyste eller hva de nå enn kaller det. Dette er er noe jeg har ønsket meg i lang tid. Jeg har ønsket meg den fordi jeg synes det ser så sykt kult ut når man bruker det som dekor i et rom. Noen mener sikkert at det er bortkastet penger og ikke minst plass, men jeg er superfornøyd. Den er kanskje litt vel stor til å ha på et soverom siden den egentlig er laget til å stå i butikker, men jeg klarte heldigvis å rydde plass til den. 

 


Her har jeg begynt å kombinere et antrekk. Jeg gadd ikke å kle av dukken før jeg tok bilde.

Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt de siste dagene. Men jeg har av alle syke ting øvet meg på å få finere skrift. Jeg har en tendens til å skrive veldig slurvete så det skal jeg prøve å forandre. Jeg fikk en stor interesse for kalligrafi på tirsdagen så nå må jeg bare øve meg på å få skriften til å bli bedre. Jeg er fortsatt i amatørhjørne, men det forbedrer seg for hver bokstav jeg skriver.

Øvelse gjør mester!

  

2 kommentarer

Victoria Larsen

02.03.2017 kl.12:36

Jeg håper du får en fin torsdag :-)

victoriashjem

02.03.2017 kl.14:39

Victoria Larsen: ha en fin torsdag du også:)

Skriv en ny kommentar

victoriashjem

victoriashjem

15, Hadsel

Jeg er en jente som elsker å dele tips, triks og meninger med leserne mine! Følg meg på instagram: victoriashjem

Kategorier

Arkiv

hits