DIY: bath bomb

Nå har jeg endelig litt tid til overs for å fortelle om hva jeg gjorde i går. Dere fikk et hint om at det var noe med diy å gjøre. Diy kan være veldig gøy og det er nesten ikke noen begrensninger på hva man kan lage hjemme. For de som ikke vet det står diy for do it yourself. Det jeg gjorde i går var å lage en bath bomb. På norsk heter det da badebombe og jeg har faktisk hatt lys til å prøve det i lang tid, men har aldri tatt meg tid til å gjøre det. I går prøvde jeg det ut og det var faktisk veldig gøy. Jeg skulle ha hatt en plastikkball som form, men det hadde jeg ikke. Jeg skal bestille noen, men det tar så lang tid til de kommer i posten så jeg klarte ikke å vente.


 

Hvis dere skal prøve dere på badebomben har jeg 3 tips som jeg skal dele med dere.

1. Ha dusjsåpe i blandingen (for å få skum)

2. La badebomben tørke 24 timer i formen

3. Ha i kroppsolje i blandingen (for myk hud) 

 
 

For å få badebomben til å bruse når man slipper den i vann må man ha i natron og sitronsyre. Det finnes mange oppskrifter på internett, men jeg anbefaler at man finner én oppskrift og heller forandrer den etter hva dere ønsker å oppnå med bade bomben. Hvis man vil ha mer pleie kan man ha i oljer osv.

Jeg håper dere prøver dette ut! Hvis du har noen andre tips så kommenter det gjerne i kommentarfeltet. Ha en fin natt videre:)

2 kommentarer

kreativemeeg

05.03.2017 kl.00:09

Er så morsomt å lage ting selv! Aldri prøvd meg på badebombe, da jeg dessverre ikke har noe badekar. Men kanskje prøve å lage å gi bort i gave:)

victoriashjem

05.03.2017 kl.13:46

kreativemeeg: Det passer perfekt som gave. Ingenting slå en hjemmelaget gave!

Skriv en ny kommentar

victoriashjem

victoriashjem

15, Hadsel

Jeg er en jente som elsker å dele tips, triks og meninger med leserne mine! Følg meg på instagram: victoriashjem

Kategorier

Arkiv

hits